Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos

η ταυτότητα του enfo.gr

Το enfo.gr είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ανοιχτή σε όλους εκείνους που δεν μένουν εκτός πραγματικότητάς, αλλά επιλέγουν να σκέφτονται, να (αντι)δρουν και να εκφράζονται.

Το site αυτό είναι η πλατφόρμα στην οποία η κοινότητα του enfo.gr συνθέτει ένα πολυσυλλεκτικό και εναλλακτικό ηλεκτρονικό περιοδικό. Πολυσυλλεκτικό γιατί βασίζεται σε διαφορετικές απόψεις προερχόμενες από όλο το δυνατό φάσμα και εναλλακτικό γιατί αναδεικνύει πτυχές της καθημερινότητας που συχνά μένουν στη σκιά των καθιερωμένων μέσων ενημέρωσης, ηλεκτρονικών και μη.

Το enfo.gr φιλοδοξεί να καταστεί χώρος γόνιμου δημοσίου διαλόγου και όχι ένα ακόμη μέσο στείρας και μονόδρομης ενημέρωσης. Το υλικό του προέρχεται από τους αναγνώστες και προορίζεται για αυτούς. Η απόλυτη ελευθερία του οποιουδήποτε να εκφράσει τη γνώμη του χωρίς λογοκρισία αποτελεί θεμελιώδη αρχή για το enfo.gr και ειδοποιό διαφορά ως προς τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά περιοδικά.

Η καραμέλα της αντικειμενικότητας δεν πρόκειται να βρει θέση στο enfo.gr, γιατί αρνούμαστε να δεχτούμε πως οι αναγνώστες και τα μέλη του μπορούν να είναι αντικειμενικοί και ψυχροί ωσάν κομπιουτεράκια. Εξ’ ορισμού άλλωστε, η επιλογή θεματολογίας και η έκφραση γνώμης είναι καθαρά υποκειμενικές διαδικασίες. Διαδικασίες που κατ’ εμάς οφείλουν να είναι γεμάτες πάθος, ένταση και ειλικρίνεια.

Η αμεροληψία έχει κεντρική θέση εδώ και επιτυγχάνεται αφού το enfo.gr αποτελεί τη συνιστώσα ποικίλων διαφορετικών απόψεων. Δεν υπάρχει γνώμη ή τάση που να μην έχει θέση στο enfo.gr - η σύγκρουση μάλιστα αυτών των αντίρροπων δυνάμεων είναι αυτή που αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα της ουσιαστικής επικοινωνίας.

enfo.gr  κοινότητα  |  λειτουργία  |  ανταπόδοση


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.