Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos

η λειτουργία του enfo.gr

Η δυνατότητα όλων των μελών να καταστούν ταυτόχρονα "ελέγχοντες" και "ελεγχόμενοι" εγγυάται τον πλουραλισμό των απόψεων, την ποιότητα του περιεχομένου και την ουσιαστική επικοινωνία στο enfo.gr.

Καταχώρηση, proofreading και δημοσίευση υλικού

Οποιοδήποτε μέλος ή επισκέπτης καταχωρεί υλικό στο enfo.gr. Στη συνέχεια, κάποιο μέλος το ελέγχει ώστε να βεβαιωθεί ότι συμμορφώνεται με τους κανόνες περιεχομένου. Το μέλος που έχει το ρόλο του proofreader είναι διαφορετικό από αυτό που έκανε την καταχώρηση και δεν γνωρίζει την ταυτότητά του, διασφαλίζοντας έτσι αμεροληψία. Αν χρειάζονται βελτιώσεις (πέρα από ορθογραφικά και απλά συντακτικά λάθη), τότε αυτές γίνονται σε συνεργασία με το μέλος που καταχώρησε το υλικό. Αφού το proofreading ολοκληρωθεί, το υλικό δημοσιεύεται στο enfo.gr (ενδέχεται να περάσουν 1-2 μέρες από την καταχώρηση).

δημοσίευσε ›

Ανταπόδοση μελών

Τα μέλη είναι η καρδιά του enfo.gr και η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία του. Επιδιώκοντας να τα ανταμείψει, το enfo.gr έχει θεσπίσει το Πρόγραμμα Ανταπόδοσης. Τα μέλη, όχι μόνο έχουν πρόσβαση σε προσφορές και δώρα, αλλά αποκτούν δικαίωμα διαχείρισης του δικτυακού τόπου και απτό μερίδιο στο συνολικό αποτέλεσμα. Θα μείνεις εκτός;

ανταπόδοση ›

Το σύνολο του περιεχομένου του enfo.gr έχει δημοσιευθεί με την παραπάνω διαδικασία.
Για περισσότερες πληροφορίες συνδέσου ή επικοινώνησε με το enfo.gr.

enfo.gr  κοινότητα  |  ταυτότητα  |  ανταπόδοση


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.