Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


Το μυαλό αδειάζει, η καρδιά γεμίζει...

Α
Α
Castle%20guard%20-%20Pixabay.com

Τελευταία όλο και περισσότερο γυρνά στο μυαλό μου η αγάπη και άχι μόνο η ερωτική, αλλά η αγάπη αυτά καθ' αυτή. Τι είναι αγάπη τελικά; Δύσκολο να απαντήσει κανείς ποτέ δεν θα υπάρξει μόνο μια απάντηση για μένα η αγάπη είναι αυτό που μας καθορίζει αλλά και μας ξεχωρίζει σαν ανθρώπους από την αγάπη πηγάζει κάθε τι καλό συναίσθημα η ευγένεια, η καλοσύνη, η ευγνωμοσύνη.

Αν θες λοιπόν να σ'αγαπούν πρέπει να μάθεις να αγαπάς. Η αγάπη είναι τρελή δεν γνωρίζει από όρια, ο καθένας μας θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για κάποιον που αγαπά σε σημείο να εκπλαγεί απο τον ίδιο του τον εαυτό, πάνω από όλα όμως αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει η αγάπη δεν κρατά κανέναν δέσμιο, η αγάπη αγαπά την ελευθερία. Το να αγαπάς κάποιον σου δίνει θάρρος η αγάπη δεν ταιριάζει με τη δειλία και τον εγωισμό και το να αγαπιέσαι δίνει δύναμη, μακάρι να τα έχουμε όλοι και τα δύο στην ζωή μας και ακόμα καλύτερα από τον ίδιο άνθρωπο.

Ξέρεις ότι αγαπάς όταν δεν θες να κοιμηθείς γιατί η ζωή σου πραγματικά είναι καλύτερη από κάθε όνειρο γιατί είναι γεμάτη με ανθρώπους που αγαπάς από τους γονείς σου, τους φίλους, τον σύντροφό σου και τον πανέμορφο παιχνιδιάρη σκύλο σου. Η μεγαλύτερη ευτυχία λοιπόν είναι να σε αγαπούν όχι για αυτό που είσαι, αλλά παρά αυτό που είσαι.

Αγάπη είναι αυταπάρνηση άνευ όρων και ξέρεις ότι αγαπάς όταν δεν μπορείς να το εκφράσεις με λόγια γιατί απλά δεν είναι αρκετά. Ό,τι γίνεται με αγάπη είναι πάνω από το καλό και το κακό, ίσως τελικά όμως να έχουν δίκιο όλοι αυτοί που έβαλαν την αγάπη στα βιβλία, στις ταινίες και στα τραγούδια ίσως να ζει μόνο εκεί και όχι στον κόσμο μας, ίσως να μην υπάρχει πια ρομαντισμός αν και δεν το πιστεύω.

Να σε προλάβω λοιπόν φίλε αναγνώστη πριν πεις ότι κλαίγομαι γιατί σωστά είπα στην αρχή δεν μιλώ μόνο για την ερωτική αγάπη και πριν σκεφτείς ότι αν αγαπάμε μέχρι και τους εχθρούς μας ποια άξια θα έχει η αγάπη; Ένα θα σου πω όταν η δύναμη της αγάπης για τον συνάνθρωπο οποίος και αν είναι αυτός πέρα από κάθε όφελος ξεπεράσει την αγάπη για ανούσια δύναμη οποία και αν είναι αυτή τότε θα ζήσουμε πραγματικά αρμονικά και με ειρήνη. Αν η ζωή λοιπόν είναι το ταξίδι η αγάπη είναι ο σκοπός γιατί η αγάπη και όχι ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές.

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Μαριλίζα Αναγνωστάκη

Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ι... περισσότερα

 κοινωνικός ιστός 


Οι μεγάλες βουτιές της ζωής μας

Τρομοκρατία είναι να μη μπορείς να κάνεις όνειρα!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι - Η διαπίστωση

Εργατικά και αθόρυβα

Σωτήρες

Ξύπνα! Το όνειρο σου ανήκει

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


Τούτες τις μέρες ο άνεμος μας κυνηγάει...

Αχιλλέας Αχιλλέως | ΑντίΛογος
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.