Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


O Δειλός

Α
ΑΉταν μια συνηθισμένη μέρα για αυτόν, τουλάχιστον έτσι νόμιζε…
Όπως κάθε μέρα πήγε στο γυμναστήριο, εκεί όμως τον περίμενε μια έκπληξη, καθώς έκανε τη γυμναστική του μπήκε μέσα μια κοπέλα…
Δεν την ήξερε, τον μάγεψε η ομορφιά της όμως, το πάθος που έκρυβαν τα μάτια της. Ήταν δειλός,δεν της μίλησε και ας την χάζευε όλη την υπόλοιπη ώρα.
Τέλειωσε την γυμναστική του και πήγε σπίτι…

Όλη αυτή την ώρα σκεφτόταν τα 2 αυτά μάτια που τον μάγεψαν, δεν είχε ξανανιώσει έτσι είπε… Δεν ήξερε καν τι σημαίνει έρωτας, του μιλούσαν οι φίλοι του για αυτόν και το άκουγε σαν μια ιστορία, σαν ένα μύθο που πίστευε ότι δεν υπάρχει καν. Όταν έφτασε σπίτι άφησε την τσάντα του και σαν τυφλός έτρεξε στον υπολογιστή γεμάτος χαρά και απογοήτευση ταυτόχρονα, έστειλε στον κολλητό του να του πει αυτό που έγινε, ότι ο μύθος έσπασε, έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Αφού τελείωσε την αφήγηση στον κολλητό του, τον ρώτησε αυτός  <<της μίλησες; Πώς την λένε;>> και τότε γεμάτος απογοήτευση του απάντησε <<όχι ήμουν δειλός ρε φίλε, δε ξέρω τίποτα για αυτήν>> ο κολλητός του ήθελε να του δώσει θάρρος και του είπε ότι θα την ξανά έβλεπε σίγουρα στο γυμναστήριο μία από τις επόμενες μέρες αλλά έπρεπε να μην χάσει άλλη ευκαιρία και να της μιλήσει.

Κάθε μέρα μετά από εκείνη τη μέρα πήγαινε ξανά και ξανά την ίδια ώρα στο γυμναστήριο ευχόμενος να έχει μια δεύτερη ευκαιρία...Μετά από μια βδομάδα του δόθηκε αλλά ήταν για ακόμα μια φορά δειλός, το μόνο που έκανε ήταν να χαζεύει αυτά τα 2 μάτια που τον μάγευαν. Πέρασαν μέρες από τότε, ξανά και ξανά πήγαινε την ίδια ώρα ελπίζοντας να την ξαναδεί αλλά ευχόμενος να βρει το θάρρος να της μιλήσει και να πάψει να κρύβεται πίσω από τις ματιές που αντάλλαζαν…

Ένα μήνα μετά δεν την είχε δει ποτέ ξανά, είχε απελπιστεί και το μόνο που θυμόταν πια ήταν τα μάτια της, πίστευε ότι δεν πρόκειται να την ξαναδεί, δε μιλούσε πια καν για αυτήν, ήθελε να την ξεχάσει και μαζί με αυτήν να ξεχάσει και την δειλία του να μην της μιλήσει. Μια μέρα όμως του δόθηκε ξανά η ευκαιρία, αυτή τη φορά όχι στο γυμναστήριο αλλά σε ένα μαγαζί τυχαία στην πλατεία της πόλης του. Ξαφνιάστηκε και σάστισε… Πάλι δεν της μίλησε, ήταν η τρίτη φορά που δείλιασε και αυτή νόμιζε ότι θα ήταν η τελευταία… Πέρασε ακόμα ένας μήνας περίπου, είχε έρθει το καλοκαίρι πια. Είχε απελπιστεί και είχε αποδεχτεί ότι ποτέ δε θα την ξαναδεί, δεν την είχε ξεχάσει όμως.. Που και που μιλούσε για αυτήν στον κολλητό του αλλά μετά από λίγο άλλαζε θέμα και το έθαβε μέσα του μαζί με το παράπονο και τη θλίψη του.

Κόντευε να τελειώσει το καλοκαίρι μέχρι που μια μέρα την είδε ξανά και θυμήθηκε αυτά τα δύο μάτια και όλα αυτά που τον είχαν κάνει να νιώσει. Αυτή τη φορά ήταν έτοιμος να της μιλήσει αλλά ήταν με τους γονείς της και ντράπηκε, δείλιασε για ακόμα μια φορά και έμεινε μόνο στο να κοιτάει αυτά τα μάτια που για αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα του έδιναν τόση χαρά και δύναμη μαζί… Εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε, τον έτρωγαν όσα δεν της είχε πει τόσες φορές, γυρνούσε στην πόλη ελπίζοντας να την πετύχει κάπου αλλά μάταια…

Ακόμα κάθεται τα βράδια και σκέφτεται αυτά τα 2 μάτια και την δειλία του να της μιλήσει…
Agnwstos Kairos, 16/09/2016

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Agnwstos Kairos

Η ζωή είναι ωραία...ανάλογα από ποια οπτική γωνία την βλέπεις κά... περισσότερα


Πού είσαι αγάπη μου; Γιατί έφυγες;

Ο Αύγουστος που μου χρωστάς

Ζητιάνοι συναισθημάτων

Choose LIFE

Όνειρο ήτανε

Σ' έχω βρει και σε χάνω

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


Κάνε φίλους όχι δίαιτα

Χριστίνα (Ανδρομέδα) Πεταλωτή
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.