Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


Φίλοι του χθες, εχθροί του σήμερα

Α
Α
Ξεκινάει από την παιδική ηλικία και κρατάει για μια ζωή, έτσι μου το είχαν μάθει αλλά αποδείχτηκε μύθος. Μοιάζει τόσο καλό για να είναι αληθινό κι όμως η φιλία είναι κάτι το σπάνιο και το ιερό.Θα περάσεις από σαράντα κύματα ώσπου να βρεις το άλλο σου μισό στο ταξίδι που λέγεται φίλια. Αυτό το ταξίδι πολύ το κάναμε, πάθαμε και μάθαμε. Πήραμε εμπειρίες και περάσαμε στιγμές που χάραξαν την καρδιά και μας βάλανε μυαλό. Άτομα του χθες που αγαπήσαμε, εμπιστευτήκαμε και τα είχαμε σαν οικογένεια μας, μοιραστήκαμε μαζί τους στιγμές και μυστικά.

Αυτά τα άτομα με τις τόσο καλά φορεμένες μάσκες του φίλου, χωρίς να πάρουν κάποια ιδιαίτερη ικανοποίηση, έγιναν οι εχθροί του σήμερα. Γιατί; Κανείς δεν ξέρει. Δε χρειάζεται να τους κάνεις κακό, δε χρειάζεται καν να φερθείς άσχημα ή να τους παραμελήσεις, αν ήταν έτσι πολλά θα είχαν μια λογική εξήγηση.Άλλα και πάλι η προδοσία, το ψέμα, η δήθεν χαρά, τα χαμόγελα που έκρυβαν ζήλο, δεν είναι στοιχεία που έχει ο φίλος. Τα μπερδέματα και η υποκρισία δεν ανήκουν καν σε άνθρωπο, πέφτεις από τα σύννεφα όταν καταλαβαίνεις πως όλα αυτά τα νιώθει ο φίλος σου.

Αυτά τα άτομα που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι πως να γεμίσουν την μίζερη ζωή τους με το να ασχολούνται πάντα με τις ζωές των άλλων. Τους αρέσει να σε μπλέκουν σε ιστορίες για αγρίους και να σε μπερδεύουν σε καβγάδες χωρίς τέλος αυτοί οι υποκριτές θα σου κάνουν κακό όταν καταλάβουν πως δεν ταιριάζεις μαζί τους, απλά φρόντισε να είσαι αρκετά δυνατός για να τους αντιμετωπίσεις γιατί ποτέ δεν προειδοποιούν.Και η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν τους συναντάς κι έχουν πάντα το κεφάλι σκυμμένο.
Δεν ξέρω αν ο λόγος είναι επειδή ντρέπονται ή επειδή κάποτε είχαν κάποιον να τους μάθει τι θα πει φιλία αλλά προτίμησαν να γίνουν για λίγο εχθροί και μετά άγνωστοι.
Ξέρω σίγουρα ότι χαλάνε την έννοια της φιλίας και ότι βρίσκουν πιο εύκολα κάποιον όμοιο τους, το δύσκολο είναι να βρεις κάποιον φίλο κι αν τον έχεις κράτα τον κι αν τον ψάχνεις σου εύχομαι να τον βρεις.Patricia Roco, 12/05/2016

ΑΠΟΨΕΙΣ

,,,

πριν 2 μερες "εχασα" δυο καλες "φιλες" δεν εχεις ιδεα ποσο ταυτίστηκα με αυτα που εγραψες. Μακαρι καποια στιγμη να υπαρξει ενας ανθρωπος στι... »

Θου Κου

Μια απώλεια είναι και αυτό πραγματικά λυπάμαι.Χάσαμε τους καλύτερους μας φίλους όταν λυπήθηκαν με την χαρά μας.Σου εύχομαι να έχεις δίπλα σο... »

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Patricia Roco

Μεσώ του γραπτού λογού αγγίζεις τα βαθιά του εαυτού σου ανακαλύπ... περισσότερα


Αν ήθελα να μείνω δίπλα σου δε θα σε χώριζα

Ελεύθερη Δεσμώτης

Αμάραντα

Ρομαντικός άντρας

One night stand. Κι αν κολλήσω;

Κράτησε την αδιαφορία της για το τέλος

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


Συμβιβασμός εναντίον αποδοχής

Χριστίνα (Ανδρομέδα) Πεταλωτή
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.