Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


Χαίρε 'Κουτσή Μαρία'

Α
Α
Ανοίγοντας την τηλεόραση, το ράδιο ή ρίχνοντας μια ματιά στο διαδίκτυο ή στην αρχική του Facebook καλύτερα, με κατακλύζουν ανάμεικτα συναισθήματα. Θλίψη, θυμός, άγχος, απελπισία, αηδία. Κι όλα αυτά για σένα που θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος και η ηλιθιότητα σου πλέον με τρομάζει.
Εδώ και μήνες διαδραματίζεται ένα τραγικό γεγονός με τους πρόσφυγες της Συρίας και νεκρούς που ξεπερνούν τις 250.000. Την Παρασκευή 13/11 έγινε ένα εξίσου τραγικό συμβάν στη Γαλλία με τρομοκρατικές επιθέσεις που έφτασαν τους 130 νεκρούς.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με αθώες-ανθρώπινες ψυχές κι ανάμεσα τους πάμπολλα παιδιά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η διάκριση μεταξύ αυτών των δυο τραγωδιών.

Ξαφνικά όλοι σχετικοί και άσχετοι, και ναι κι εσύ ''κουτσή Μαρία'', ευαισθητοποιήθηκες με το συμβάν στη Γαλλία και ευθύς αμέσως έσπευσες στο Facebook σου να ανεβάσεις "Pray for Paris" και άλλα τέτοια σχετικά.
Ήσουν εσύ που την ίδια στιγμή ανέβαζες παράλληλα τα οπίσθια σου και άδεια μπουκάλια από το κλαμπ που βρισκόσουν κι "ένιωθες υπέροχα" και "μεθυσμένη" στην τοποθεσία Παντελίδης!
Εσύ ''κουτσή Μαρία'', που μέχρι τώρα δεν ήξερες ποια είναι η γαλλική σημαία ώσπου σου ζήτησε το Facebook να βάλεις την γαλλική σημαία στην εικόνα του προφίλ σου για "συμπαράσταση".
Εσύ ''κουτσή Μαρία'' που μέχρι πρότινος έκραζες τους πρόσφυγες -οι οποίοι άφησαν μες την τρελή χαρά τη χώρα τους για να ζήσουν περιπετειούλες σε φουσκωτές βάρκες- επειδή βρωμίζουν τον τόπο σου.
Αλλά και μετά από το κράξιμο που έφαγες, την επόμενη μέρα του συμβάντος στη Γαλλία, ανέβασες και τη σημαία της Συρίας για "συμπαράσταση", που επίσης δεν ήξερες μέχρι τώρα ποια είναι και ούτε σε ενδιέφερε κιόλας.Έχω ενθουσιαστεί λοιπόν από το πόσο "συμπαραστέκεσαι" αυτές τις μέρες ''κουτσή Μαρία'' σ' όλη αυτή τη κατάσταση με την Γαλλία κι έχω ενθουσιαστεί ακόμη περισσότερο με το πόσο αμάσητα κατεβάζεις πλέον τα σκατά που σε ταΐζουν.
Μάθε λοιπόν εντελώς πληροφοριακά καλή μου, ότι η Γαλλία έκανε επιδρομές πριν λίγο καιρό στη Συρία (έκανε επιδρομές κατά των τζιχατζιστών στο συριακό έδαφος, για να μην παρανοήσει κανείς) κι αυτό φυσικά τώρα δεν εμφανίζεται πουθενά.
Αλλά μάθε κυρίως ότι όλα είναι ένα καλοστημένο κουκλοθέατρο με σκηνοθέτη την Αμερική που λαμβάνεις κι εσύ μέρος αφού επιλέγεις να γίνεις μαριονέτα.

Ό,τι συμβαίνει είναι για να μπορεί η Γαλλία, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, να πάρει μέρος χωρίς ηθικούς φραγμούς σε αυτό το θεατράκι. Δίνεται τροφή σε κάθε μαριονέτα να έχει να λέει για τους πρόσφυγες, να την κυριεύει η Ισλαμοφοβία και η Ευρώπη να το παίζει ματωμένη παρθένα που δέχεται τους πρόσφυγες και τίθεται η καημενούλα σε κίνδυνο. Συνέχισε έτσι, γιατί τελικά μέχρι εκεί μπορείς.
Stella Logar, 23/11/2015

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Stella Logar

Τη δεδομένη στιγμή που γράφω το μόνο που έχω να πω είναι ότι νιώ... περισσότερα


G20 - Welcome to hell...

Πάνω απ' όλα είσαστε άνθρωπος

Πολιτική ή Μαφία;

Ευρώπη μάντεψε, Εγώ είμαι ακόμα "πλούσια"

Υπάρχει και αυτή η Γερμανία...

Εις μνήμην

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


Συμβιβασμός εναντίον αποδοχής

Χριστίνα (Ανδρομέδα) Πεταλωτή
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.