Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


Η Περίεργη Κ.

Α
Α
Η Κ. είναι ένα ανασφαλές κοριτσάκι. Είναι μια κοπελίτσα βασικά. Ακροβατεί μεταξύ της γυναίκας και του κοριτσιού και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να ισορροπήσει καλύτερα στο πρώτο.

Ανεβοκατεβαίνει ψυχολογικά και προσαρμόζεται με τρόπο δύσκολο από τη μία κατάσταση στην άλλη. Αν πέσει κατά τη διάρκεια του ανεβοκατεβάσματος αρχικά κλαίει. Έχει γύρω της όμως ανθρώπους που την αγαπούν, τη δέχονται, τη σέβονται και την στηρίζουν. Ανθρώπους που είναι εκεί για να της πούνε ένα «Έλα ρε Κ. σήκω» και όταν αυτή πεισματικά αρνηθεί και συνεχίσει να κλαίει να τη σηκώσουν με το ζόρι. Έπειτα την αφήνουν μετέωρη να συνεχίσει μόνη της από το σημείο στο οποίο λίγο πριν είχε πέσει. Δεν την αφήνουν μετέωρη γιατί έπαψαν να την νοιάζονται.

Όχι. Οι δικοί της Κ. είναι περίεργοι. Τόσο περίεργοι όσο είναι και αυτή. 'Ομοιος ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει που λέμε. Τη δοκιμάζουν και την αφήνουν να ψηθεί μόνη της άλλα άμα τα βρει σκούρα αυτοί παραμονεύουν στα πλάγια για να γεμίσουν τον δρόμο της Κ. και πάλι με χρώματα φωτεινά. Χρώματα σε σκόνη ή σε υγρή μορφή, ανάλογα με την περίσταση.

Την λένε Κ. και όπως το αρχικό της βρίσκεται κάπου στη μέση της αλφαβήτου έτσι και η ίδια προτιμά τις μέσες αντί των άκρων. Μετριοπαθή θα την έλεγα. Όχι κλειστόμυαλη αλλά ενίοτε συντηρητική. Όχι αδιάφορη – για τους δικούς τουλάχιστον – μα ούτε και πληθωρική. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Η Κ. είναι πάντα κάπου ενδιάμεσα στο ένα και στο άλλο. Αν όμως η τραμπάλα έχει βάρη άνισα και γύρει στο ένα ή στο άλλο θα βρει τρόπο να τα ισορροπήσει. Γιατί η Κ. είναι η φωνή της λογικής.

Τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να πετάξει τον χαρακτηρισμό αυτόν από πάνω της. Αποφάσισε να ερωτεύεται έστω και ανεκπλήρωτα, να κάνει νέους φίλους, να διαβάσει νέα πράγματα, να δει νέους τόπους, να μην φοβηθεί ούτε τη χαρά μα ούτε και τον πόνο. Κατά καιρούς, η τραμπάλα γέρνει και η Κ. πλέον απολαμβάνει την κατηφόρα προς το ένα ή το άλλο. Και η κατηφόρα αυτή αποτελεί τον δικό της εξυψωτικό μηχανισμό. Γιατί η Κ. είναι πια η φωνή του συναισθήματος και έχει αρχίσει να γουστάρει αυτό που είναι.

Η Κ. είναι ένα ανασφαλές κοριτσάκι. Είναι μια κοπελίτσα βασικά. Ακροβατεί μεταξύ της γυναικάς και του κοριτσιού και κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Γενικά. Και ίσως για κάποιους η προσπάθεια και μόνο να αρκεί.

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Αχιλλέας Μζ.

Μπήκα στην ζωή με το δεξί αλλά ήμουν απρόσεκτος και το έσπασα .... περισσότερα


Αν η ευτυχία είχε χρώμα

Οι δυνατοί άνθρωποι με τις ραγισμένες καρδιές

Το απόλυτο συναίσθημα

Iσορροπία

Ο Καθρέφτης κι Εγώ

Συλλογισμοί

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


Τούτες τις μέρες ο άνεμος μας κυνηγάει...

Αχιλλέας Αχιλλέως | ΑντίΛογοςΠΡΟΣΦΑΤΑ / ΟΛΑ          BEST OF          ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΘΡΟ          ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Μάουζερ στο Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.