Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει λύκο

Α
Α


Ένα βράδυ από εκείνα τα συνηθισμένα που βγαίνεις κοριτσοπαρέα στο γνωστό μέρος, δίχως να περιμένεις κάτι καινούργιο, κοιτάς απεγνωσμένα αριστερά δεξιά σαν να ξέρεις ότι σε αυτούς τους τέσσερις τοίχους υπάρχει κάποιος ο οποίος θα σπάσει την μονοτονία που νιώθεις, θα γίνει ο λόγος για τον οποίο τα βράδια θα ξενυχτάς, θα επιδιώκεις να πηγαίνεις συχνότερα σ'αυτό το μέρος έτσι για να κλέψεις ένα του βλέμμα, ένα του γεια.

Και τσουπ καταφτάνει προς το μέρος σου αυτός που περίμενες. Και όλη η βραδιά σιγά σιγά αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον. Μια γρήγορη ανασκόπηση από κάτω προς τα πάνω και ναι είναι αυτό που έψαχνες. Ένας τύπος αυθεντικός, από κείνους που δεν τους νοιάζει η γνώμη των άλλων αλλά να αισθάνονται καλά μονάχα αυτοί με τον εαυτό τους. Έπειτα μια γρήγορη γνωριμία για να ανακαλύψεις και τον εσωτερικό του κόσμο, το πως σκέφτεται και τι πραγματικά αναζητεί. Μένεις και από εδώ ευχαριστημένη, πάμε τώρα στο επόμενο βήμα πώς θα τραβήξεις την προσοχή, πως θα τον κάνεις να σε προσέξει ή μάλλον να δεις αν υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον και από την μεριά του.

Περιμένεις μήπως ταρακουνηθεί και αντιδράσει στο κάλεσμα σου αλλά μάταια δεν βλέπεις να παίρνει πρωτοβουλία... Ποιος σου είπε όμως κοριτσάκι μου ότι βρισκόμαστε στην εποχή όπου το αρσενικό φύλο έπρεπε να προκαλέσει το λεγόμενο φλερτ; Οι καιροί αλλάζουν και μαζί με αυτούς και όλοι εμείς. Δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι αλλά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ανδρών δειλιάζει να σε προσεγγίσει. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να φανεί λιγούρης και κουραστικά επίμονος αλλά ρε αδερφέ εσύ δεν είσαι αυτός που υποστηρίζει ότι οι ρόλοι έχουν αλλάξει και δεν σου φαίνεται ευχάριστο όταν η γυναίκα έχει τόση σιγουριά και παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες από τι εσύ;

Πώς να μην πάρει όταν βλέπει ότι δεν πρόκειται να πάτε παρακατω; Δεν λέω θέλουμε ισότητα μεταξύ των δύο φύλων αλλά όπως και να το κάνουμε όσο αντράκια και να νιώθουμε αλλιώς είναι η αίσθηση της διεκδίκησης, να ξέρεις ότι εκεί έξω υπάρχει κάποιος που σε θέλει και θα έκανε τα πάντα για να σε κερδίσει ακόμα κι αν ήξερε ότι η απάντηση θα ήταν απογοητευτική. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ανάμεσα μας που να μην έχει γοητευτεί από την επιμονή και την υπομονή που απέδειξε ο λύκος της.

Και τότε συνειδητοποιείς πως ο τύπος που έχεις απέναντι σου είναι αυτό που φοβόσουν. Με λίγα λόγια είναι το πρόβατο και μάλλον περιμένει να γίνεις εσύ ο λύκος. Ναι,καλά άκουσες ένας βρέθηκε να σου φουντώσει την φλόγα μέσα σου και εσένα καημένο μου κορίτσι και αποδείχτηκε προβατάκι.

Μην απογοητεύστε όμως στην επόμενη ζωή σας ίσως ξανά αλλάξουν οι ρόλοι και ξανά βρουν οι άντρες τον παλιό τους εαυτό, εκείνο του λύκου. Ως τότε keep calm και ποιος ξερει μπορεί εκεί έξω να υπάρχει ο ένας κ μοναδικός λύκος για σένα...
Catherine Nikol, 27/05/2015

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Catherine Nikol

Γεννημένη και μεγαλωμένη στα πανέμορφα Γρεβενά, ετών 17! Μαθήτρι... περισσότερα


Πλανήτης Έρως...

Κάθε συνάντηση, μια περιπέτεια

Σε θέλω τώρα, μπορώ να σ' έχω;

Το πιο μακρύ ταξίδι μου εσύ…

Η σχέση δεν είναι βόλεμα, αγοράκι

Ήμουν εκείνη...

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


Έγκλημα και τιμωρία...

Στέφανος Μαντζαρίδης
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.