Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


Δύο σε Ένα στα Μυαλά μας...

Α
Α
lava360.com
Και όλα ξεκίνησαν από ένα σαμπουάν, διαφορετικό, καινοτόμο για την εποχή του και έξυπνο, σε τέτοιο βαθμό που να σε πείθει ότι καλύπτει τις ανάγκες σου. Στην ουσία όμως σε μυούσε στη θρησκεία της ταχύτητας. Κι έτσι μια ολόκληρη γενιά φόρεσε σπάικς, άρχισε να κοντράρεται με τους λεπτοδείκτες, αφιερώνοντας όλο και περισσότερο χρόνο σε αυτό που λέμε "καριέρα", κλέβοντας με τον καιρό λεπτά, πολύτιμα λεπτά από αυτό που λέμε "άνθρωπο". Στο μπάνιο μας πάντα υπάρχει αυτό το έξυπνο σαμπουάν που είναι δύο σε ένα. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα και στη ζωή μας έχουν εισχωρήσει για τα καλά οι σαπουνόφουσκές του, καθότι και η φιλοσοφία μας μετατρέπεται και αυτή σε κάτι ανάλογο του σλόγκαν δύο σε ένα. Εμείς οι ίδιοι γινόμαστε δύο σε ένα. Είμαστε και επαναστάτες αλλά και στη λούφα, στο βόλεμα.

Όπως επιτυχώς το είπε και ο γνωστός ηθοποιός "να τρουπώσω"... θυμάστε; Και βέβαια θυμάστε. Ακόμα και ο πολιτικός χώρος είναι πλέον όπως το σαμπουάν, έτσι υπάρχουν κόμματα χωρίς καθαρές διαχωριστικές γραμμές. Και μας αρέσει αυτό, πολύ μας αρέσει. Είμαστε δεξιοί με ένα touch από αριστερά και αντίστροφα. Όσο για τη σεξουαλικότητά μας; Πανηγύρι. Άντρες με θηλυκότητα, γυναίκες με ανδρικό δυναμισμό. Ήρθαμε και εμείς και μπερδευτήκαμε, αρσενικά με αρσενικά, θηλυκά με θηλυκά.

Και η χώρα γερνάει. Που να γεννηθούν παιδιά πια; Μα κι αν γεννηθούν, μετά από λίγους μήνες πρέπει να υποστούν το γνωστό γαμοβαφτήσι. Επεξήγηση: γάμος και βαφτίσια μαζί. Δύο σε ένα δηλαδή! Το νέο αυτό φαινόμενο φοριέται πολύ τελευταία. Έχει όμως και τα τρωτά του σημεία. Καταρχάς, η ώρα της τελετής: Πρωί, κατά το σύνηθες για τα βαφτίσια; Ή μήπως βράδυ, όπως προβλέπεται παραδοσιακά για τους γάμους; Μεσημέρι προς απόγευμα, επιλέγουμε πάντα τη μέση λύση.

Οι καλεσμένοι ντύνονται για γάμο ή για βαφτίσια, τι δώρο παίρνουν, τι εύχονται, άντε και καλούς απογόνους; Η πρώτη νύχτα του γάμου και το έθιμο με το ματωμένο σεντόνι ως ένδειξη γυναικείας αγνότητας; Αγνότητα, ανατρέξτε στο λεξικό. Τίποτα, όλα αυτά τα παραδοσιακά, τα παλιομοδίτικα, τα ξεπερασμένα, δεν έχουν θέση στη γενιά του δύο σε ένα. Τώρα γίνονται όλα γρήγορα και μηχανικά. Σε μια τελετή "κάνουμε add" και ακόμη μία και έτσι κερδίζουμε χρόνο, επομένως χρήμα! Τα μάτια μας λάμπουν γιατί καταφέραμε να καπελώσουμε τον χρόνο στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας και εμείς μπορούμε άνετα πλέον να κάνουμε καριέρα.

Η αγάπη, ο έρωτας έχουν μεταλλαχθεί σε "ημι-καταστάσεις". Αγαπάμε, αλλά φοβόμαστε, ερωτευόμαστε αλλά δεν διεκδικούμε. Και παράλληλα έχουμε και ένα ή δύο fuckbuddies. Επεξήγηση, φίλο και εραστή μαζί, δύο σε ένα δηλαδή. Ενώ προσέχουμε πάντα να μη τελειώσει το σαμπουάν και τι θα κάνουμε; Αλλά ας κάνουμε εδώ μια στάση και ας ξεκουράσουμε τα πόδια μας από τα καταϊδρωμένα μας σπάικς.

Σκέψη: Τι μας προσφέρει ένα σαμπουάν που δεν είναι ούτε σαμπουάν, ούτε conditioner; Μήπως τελικά αυτό το δύο σε ένα ισούται με κανένα; Μήπως αυτή η φιλοσοφία που υπηρετούμε χρόνια τώρα, μας οδήγησε σταδιακά στην εξάλειψη της όποιας φιλοσοφίας και κοσμοθεωρίας είχαμε στο ξεκίνημα αυτής της κούρσας; Εσύ θα ξαναφορέσεις τα σπάικς σου; Σου αφήνουμε την ελευθερία της επιλογής. Καλημέρα... ή καλησπέρα (;).

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Νάντια Δημητρίου

το ειδα τελευταία και μου άρεσε:οι όμορφες μέρες δεν έχουν ανάγκ... περισσότερα


Όλα είναι εδώ

Επικίνδυνα παιχνίδια στο φως

Πότε θα σταματήσεις να ξοδεύεσαι;

Ενώ εσύ κοιμάσαι

Απολογισμός της επόμενης μέρας

Το σύστημα που έτρεμε το “λίγο”…

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


Quijote

Στέφανος Μαντζαρίδης
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.