Μη Μένεις Εκτός mi meneis ektos Μη Μένεις Εκτός Mi Meneis Ektos


Εμείς ρατσιστές;

Α
Α
dramania.gr
Η μία μετά την άλλη αίρονται οι βουλευτικές ασυλίες των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, με τις κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος τους να αφορούν κυρίως ρατσιστικές επιθέσεις σε αθώους κατοίκους εντός και εκτός του λεκανοπεδίου.

Το αξιοσημείωτο, πλην ανησυχητικό, στην όλη κατάσταση δεν είναι η άρση της ασυλίας, αλλά η εκθετική αύξηση των περιστατικών. Όλο και περισσότερες είναι οι περιπτώσεις νομικά εκλεγμένων πολιτών, κατά κόσμο βουλευτών, που επιτίθενται σε συμπολίτες τους γιατί διαφέρουν στην καταγωγή, ασχέτως αν είναι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας ή όχι.

Με τυφλή βία να ασκείται από τους ιδίους σε κατά τόπους συναθροίσεις και με την ατιμωρησία (συνάμα με την ανομία) να κυριαρχεί, κάποιοι εξ αυτών έσπευσαν να απελευθερώσουν συλληφθέντες που παρέβησαν τον νόμο της, κατά τα άλλα αγαπημένης, πατρίδας τους.

Προφανώς οι συμπεριφορές τέτοιου τύπου χαίρουν μεγάλης προβολής από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, πετυχαίνοντας να θέτουν παραδείγματα προς μίμηση, εκεί που θα έπρεπε απλώς να αποτελούν απόλυτα παραδείγματα αποφυγής. Προσφέρουν την καλύτερη δυνατή διαφήμιση με μηδενικό οικονομικό κόστος, χρεώνοντας ταυτόχρονα αδρά ποσά για τη διαφήμιση εθελοντικών κινήσεων αρωγής και αλληλεγγύης "ασθενών και αδυνάτων", γιατί, αν μη τι άλλο, ο τηλεοπτικός χρόνος στοιχίζει.

Κι όπως από τη Σαρακοστή δε λείπει ο Μάρτης, έτσι κι από τα επεισόδια δεν λείπουν οι θερμοκέφαλοι υπηρέτες του νόμου που παίρνουν θέση και αντί να υπερασπίζονται τους πολίτες, όπως άλλωστε προστάζει το καθήκον τους, επιτίθενται και ξυλοκοπούν μικροπωλητές και περαστικούς.

Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν μπερδεύεις τη δουλειά με τη διασκέδαση. Συνήθιζαν να δέρνουν προς τέρψη, αλλά με πρόχειρους, αβάσιμους υπολογισμούς κατέληξαν πως είναι ωφέλιμο να το υιοθετήσουν και στο χώρο εργασίας.

Στη δίνη των εξελίξεων, μεροκαματιάρηδες κάτοικοι αλλά όχι πολίτες της Ελλάδας, δέρνονται, εκβιάζονται, καταδιώκονται και φοβούνται να βρεθούν και να σταθούν τόσο σε πολυσύχναστους χώρους, όσο και σε ερημικές γειτονιές.

Αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίζονται, αυτή η δικαιοσύνη που πρεσβεύουν. Σύμφωνα μάλιστα με τα νούμερα, το 7% των Ελλήνων ψηφοφόρων ενστερνίζονται τις απόψεις τους και συμφωνούν με τις πράξεις τους.

Κι αναρωτιέμαι, από αυτό το 7% κανείς δεν έχει φίλους, γνωστούς ή συγγενείς που οι παρούσες συνθήκες τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον (θα λέγαμε παλιά), ή για να έχουν απλώς μέλλον (λέμε στην Ελλάδα του 21ου αιώνα);

Είναι απορίας άξιον πώς τολμούν να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται καταυτόν τον τρόπο, όταν το 70% των νέων της χώρας τους, των συμπολιτών τους, των "συνελλήνων", σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν τη χώρα για καθαρά βιοποριστικούς λόγους.

Και για να ολοκληρωθεί το μεγαλείο της ανοησίας τους, προβαίνουν σε δηλώσεις σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το BBC, του τύπου "η Ελλάδα βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο". Αλήθεια, ποιοι πολεμάνε ποιους και με τι κίνητρο; Γιατί αν ειλικρινά πιστεύετε ότι έχουμε εμφύλιο, τότε πράγματι κινδυνεύει το υπόλοιπο 93% των πολιτών που δεν αφουγκράζεται τις ιδέες τους, δεν υποβοηθά τις κινήσεις τους και δεν χειροκροτά τις πράξεις τους.

Εγώ, φυσικά, δεν έχω λόγο, ανήκω ήδη στο μεταναστευτικό ποσοστό και μάλλον πρέπει να αρχίσω να με προσέχω από τους ομοϊδεάτες τους στον βορρά. Γιατί πόσο απέχει άραγε ο εμφύλιο από τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των μεταναστών και μη καλοδεχούμενων;
Georgia Seiti, 18/10/2012

ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

Αν θες η άποψή σου να συνδεθεί με το προφίλ σου, συνδέσου πριν την καταθέσεις.

ονοματεπώνυμο 
Από 4 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

τίτλος 
Από 3 έως 60 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

περιεχόμενο   λίγος χώρος; γράψε ένα άρθρο
Από 1 έως 1000 χαρακτήρες. Τώρα έχεις  0  χαρακτήρες.

σύνδεσμος (link)


έξι κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες χωρίς κενά


Δεν έχεις συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά (★) πεδία της φόρμας.
Το μήκος του ονοματεπωνύμου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του τίτλου δεν είναι κατάλληλο.
Το μήκος του περιεχομένου δεν είναι κατάλληλο.
Η διεύθυνση (URL) δεν είναι κατάλληλη.

 

Georgia Seiti

Γεννήθηκα και γαλουχήθηκα στην Ελλάδα του 20ου αιώνα. Ζω στην Ευ... περισσότερα


Κοινωνικά καταπιεζόμενες μειοψηφίες και σύστημα

Operation Mindcrime

Ήταν να μη σπάσει το αυγό...

Αφήνοντας τη γη της επαγγελίας

Ρατσιστική βία: ώρα μηδέν

Ελληνική κοινωνία, οροθετική στον φασισμό

περισσότερα


enfo.gr   Web   Wikipedia   Βικιπαίδεια   YouTube


18 Οκτωβρίου του 2012

Αδόκιμος γραφεύς
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ.
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ή γράψου στο newsletter 
mobile.enfo.gr + εσύ = bff
εγγραφή / σύνδεση     κοινότητα     λειτουργία     ταυτότητα     ανταπόδοση     προβολή     υποστήριξη     επικοινωνία
Ασφάλεια δεδομένων & πνευματική ιδιοκτησία  |  © 2017 enfo.gr. Με τη χρήση του παρόντος δηλώνεις ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης.